Maksu- ja toimitustavat

VERKKOKAUPAN MAKSU- JA TOIMITUSTAVAT


Toimitamme tuotteita tällä hetkellä ainoastaan Suomeen.

Tilauksesi toimitetaan Postin tai Matkahuollon noutopisteeseen. Tilauksen yhteydessä tulee aina ilmoittaa vastaanottajan puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Saapumisilmoitus lähetään ainoastaan sähköisesti joko tekstiviestillä tai sähköpostilla.

Tilauksen toimitusaika on normaalisti 3-7 arkipäivää. Jos tuotetta ei voida poikkeustapauksessa toimittaa, ilmoitamme tästä asiakkaalle mahdollisimman pian.

NOUTO MATKAHUOLLOSTA, POSTISTA TAI MATKAHUOLLON/POSTIN NOUTOPISTEESTÄ:

Tilaus toimitetaan Postin/Matkahuollon noutopisteeseen, josta voit noutaa sen saatuasi sähköisen saapumisilmoituksen joko tekstiviestillä tai sähköpostilla. Lähetys on noutopisteestä 7 vuorokauden ajan saapumisilmoituksesta. Myös pakettiautomaateista lähetys on noudettavissa 7 vuorokauden ajan saapumisilmoituksesta. Tämän jälkeen lähetys palautetaan meet malvalle Jyväskylään. Alle 3cm tilaukset toimitamme vaihtoehtoisesti myös Postilla suoraan postilaatikkoon.

Noutamattomasta paketista veloitetaan 20€ palvelumaksu, jonka lisäksi veloitetaan logistiset maksut (Postin/Matkahuollon hinnaston mukaisesti). Noutamatta jätetty paketti ei ole palautus, vaan sinun tulee erikseen ottaa yhteyttä ja toimittaa tilinumero rahojen palautusta varten. Voit sopia uudesta lähetyksestä ottamalla yhteyttä meet malvaan s-postitse: hei@meetmalva.com 

MAKSUTAVAT

Verkkokaupan tuotteiden voimassa olevat hinnat näkyvät kaupan sivuilla. Hintoihin sisältyy arvonlisävero. Voit maksaa tilauksesi luottokortilla, ApplePaylla, Google paylla tai käyttää Paytrailin laajoja maksutapoja. Emme tallenna luottokortin numeroita maksun yhteydessä. Jos hinta laskee tilauksen jälkeen, erotusta ei hyvitetä. 

PAYTRAIL

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

paytrail.com/kuluttaja/tietoa-maksamisesta

 

PALAUTUKSET TAI PERUUTUKSET

Verkkokaupastamme tilatuilla tuotteilla on 14 päivän omakustanteinen vaihto- ja palautusoikeus. Perimme palautusmaksua 5,90€.

Mikäli haluat palauttaa tuotteita, ota yhteyttä hei@meetmalva.com tarkempia ohjeita varten. 

Noutamatonta pakettia ei käsitellä palautuksena. Asiakas on aina vastuussa noutamattomasta paketista. Mikäli noutamaton paketti halutaan käsiteltävän palautuksena, peritään siitä 20€ käsittelymaksu. Tämän lisäksi veloitetaan toimitusmaksut. Asiakas on velvollinen ottamaan yhteyttä tässä tapauksessa s-postitse hei@meetmalva.com

KAMPANJAKOODIT

Kampanjakoodit ovat kampanjakohtaisia. Tilausta tehtäessä kampanjakoodi syötetään sille varattuun kohtaan. Alennuksia ei anneta jälkikäteen. Muista tarkistaa tilauksen loppusumma ja annetut alennukset tilauksen yhteydessä. Ota välittömästi yhteyttä hei@meetmalva.com mikäli tilauksessa on jokin epäkohta!